עוגת אפרסק מיובשת עם קרום עוגיות מתפורר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אפרסק מיובש עם קרום עוגיות מתפורר. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. מתכון זה מ SippitySup יש 5 אוהדים. אם יש לכם חמאה, חלב, קרדום טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת גלידה אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti, ו עוגת גלידה אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הקרום: בקערה של מעבד מזון להגדיר עם להב meta, דופק את העוגיות, רבע כוס סוכר 1/8 כפית מלח עד חול במרקם, ולאחר מכן להוסיף את החמאה המומסת ואת הדופק עוד כמה פעמים כדי לשלב. להפוך את התערובת לתוך צלחת עוגה עמוקה 9½ אינץ ' חמאה, הקשה באופן שווה על הצדדים והתחתון כדי ליצור קרום עם עובי אחיד. להקפיא את הקרום, ממש לפני מילוי ואפייה, להפעיל סכין זיווג סביב הקצה העליון כדי לקצץ את קרום העוגיות בצורה נקייה.הכן את האפרסקים: במחבת גדולה sauté, לשלב את פרוסות אפרסק מיובש עם 1 כף סוכר, הל, וניל ומים. מבשלים בעדינות עד התפוחים ספגו את המים הם plumped.
הסר את האפרסקים מהמחבת והנח בצד להתקרר. בינתיים, להכין את מילוי פודינג: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הנותרים 3/4 כוס סוכר, קמח קמצוץ של מלח.
מוסיפים את הביצים וחצי כפית וניל, ומקציפים עד incorporated.
לטאטא בחלב עד בשילוב לחלוטין. תניח בצד.הכן את האפרסקים: במחבת גדולה sauté, לשלב את פרוסות אפרסק מיובש עם הנותרים 3/4 כוס סוכר, הל, הנותרים ½ כפית וניל ומים. חמים בעדינות על אש נמוכה עד שהאפרסקים נספגים במים ומתנפחים.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.אם יש נוזל עודף עם האפרסקים, להשליך את הנוזל, ולסדר או לפזר את האפרסקים בתחתית הקרום הקפוא מוכן.
יוצקים את פודינג מילוי על האפרסקים, משאיר סנטימטר אחד שמינית של קרום בחלק העליון. אין למלא יותר מדי, לשמור כל מילוי פודינג נוסף לשימוש נוסף.
מניחים את העוגה על המדף התחתון של התנור ואופים עד פודינג מתחיל חום על גבי וסכין מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 1 שעה, (בהתאם לסוג של צלחת עוגה). העוגה המוגמרת עדיין תנענע מעט כאשר תסיר מהתנור, אבל ייקבע כפי שהוא מתקרר.לקרר את העוגה על מדף, ואז מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.