עוגת ארנב הפסחא שוקולד
זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לך שמנת מתוקה, חלב, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת ארנב הפסחא, עוגת ארנב הפסחא, ו עוגת גזר ארנב הפסחא.
הוראות
תנור חום עד 177°. (325°F עבור מחבתות כהה או לא מקל). בנדיבות תרסיס 12 כוס מחורץ צינור עוגה מחבת עם תרסיס אפייה עם קמח.
מפזרים קקאו למחבתות מעיל; הקש כדי להסיר קקאו עודף.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, ביצים, חמאה ומים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים בשוקולד.
אופים 35 עד 40 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת 10 דקות.
מקום קירור מדף או צלחת הגשה חסינת חום במהופך על פני מחבת; להפוך מתלה ומחבת מעל.
הסר מחבת. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
בקערה בינונית, לנצח אבקת סוכר, סירופ תירס, שמנת, תמצית מנטה על מהירות נמוכה עד מעורבב. לנצח על מהירות בינונית עד חלקה וקרם.
להוסיף רק מספיק חלב לזיגוג כדי להפוך אותו דק מספיק כדי להיצמד לכפית, נוטף מהכפית לאט כאשר הטה כלפי מטה לקערה.
מורחים ציפוי על עוגה מקוררת.
מניחים חבורה של ענפי מנטה במרכז העוגה.
הוסף ארנב שוקולד במרכז ענפי המנטה. לחץ ביצים malted סביב החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. לחץ ארנב שוקולד שני על הצד של העוגה.
מקשטים עם גבעולי מנטה נוספים, לפי הצורך.