עוגת בורגר אנד נקניקייה
ניתן להכין את המתכון של עוגת בורגר 'n' נקניקייה תוך כשעתיים ו-15 דקות. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-25 גרם שומן. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם אבקת אפייה, תפוז, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בורגר/לחמניות נקניקיות 100% מחיטה מלאה, Dog Haus "Sooo Cali" נקניקייה Copycat, ו-Confetti Corn Dog Toper.
הוראות
מכינים את בלילת העוגה לפי הוראות האריזה.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן ומקומח. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מוציאים 1/4 כוס הבלילה לקערה קטנה; מערבבים פנימה שוקולד מומס ווניל. מערבבים תמצית לימון לתוך הבלילה שנותרה.
מרפדים תבנית בנייר אפייה. צייר שניים 2-3/4-in. עיגולים, שניים בגודל 1-1/2 אינץ'. עיגולים ושני 3-1/4-in. x 1-1/2 אינץ'. אליפסות על הנייר.
מורחים 1-1/2 אינץ'. עיגולים עם בלילת שוקולד. על כל אליפסה ועל כל עיגול שנותר מורחים 2 כפות בלילת לימון; מפזרים עיגולים עם שומשום.
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
זורקים את שאר הבלילה בכפות של 3 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
אופים במשך 8 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
מניחים את העוגה על מגש או 14 אינץ'. x 10 אינץ'. מגש או לוח מכוסה. גוון שתי פחיות של ורוד פרוסט עם צבע מאכל אדום; החלק העליון והדפנות של העוגה כפור. עם קצה כוכב מס' 16 וציפוי לבן, מצמידים גבול חבל סביב החלק העליון והתחתון של העוגה.
בעזרת ציפוי לבן, יוצרים שניים בגודל 4 אינץ'. עיגולים על עוגה לצלחות.
מניחים עוגיית לימון עגולה, הצד השומשום כלפי מטה, על צלחת אחת ללחמניית המבורגר. גוון 3 כפות ציפוי ירוק; למרוח חצי על לחמנייה לחסה. למעלה עם עוגיית שוקולד להמבורגר.
לגבינה, גוון 2 כפות ציפוי עם צבע מאכל צהוב וכתום; מורחים כף אחת על המבורגר. עבור קטשופ, גוון 2 כפות ציפוי אדום; לטפטף 2 כפיות על גבינה. עבור חרדל, גוון 2 כפות ציפוי צהוב; לטפטף 2 כפיות על קטשופ.
למעלה עם עוד המבורגר עוגיות שוקולד; חזור על שכבות של גבינה, קטשופ וחרדל. הניחו את שאר הקטשופ והחרדל בצד לנקניקייה. לחלק העליון של לחמניית המבורגר, מורחים את יתרת הציפוי הירוק על התחתית של עוגיית הלימון העגולה שנותרה; מניחים מעל חרדל.
ללחמניית נקניקיות, מניחים עוגייה אובלית, הצד העליון כלפי מטה, על הצלחת השנייה.
חוצים עוגת ספוג אחת לשניים לאורכה ומעצבים נקניקייה (שמרו את חצי עוגת הספוג שנותרה לשימוש נוסף). גוון 1/4 כוס ציפוי חום-אדום; לפרוס על נקניקייה.
מטפטפים קטשופ שמור וחרדל.
מניחים מעל את שאר העוגיה הסגלגלה לראש הלחמנייה.
לפחית סודה, חתוך קצה אחד מכל אחת מעוגות הספוג הנותרות.
חותכים שתי עוגות ספוג לשניים לאורך. העמידו עוגת ספוג שלישית, הצד החתוך כלפי מטה, על העוגה. מסדרים את החצאים הנותרים מסביב לעוגת ספוג, צדדים חתוכים פנימה. גוון 3/4 כוס ציפוי אדום; דפנות הכפור של פחית. גוון 3 כפות ציפוי אפור עם צבע מאכל שחור; כפור למעלה ולעשות שפה סביב תחתית הפחית. הכנס קשיות למרכז הפחית. צינור "קולה" ועיצובים על פחית עם ציפוי לבן.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגה עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!