עוגת בייקון עם סלט הדר
עוגת בייקון עם סלט הדר דורשת כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך עלי מרווה, בצל, פירורי לחם panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט הדר, בייקון ופקאן, סלט הדר עם בייקון ובצל אדום, ו סלט תרד בייבי w / ויניגרט הדר - בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הבייקון, כוסברה, טימין, ומרווה. דופק את התערובת עד טחון דק. הפוך את התערובת לקערה גדולה והוסף את הביצה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים ביסודיות. צור את התערובת לתוך 4 עוגות בצורת קציצה באותה מידה.
יוצקים את פירורי הלחם על צלחת וטובלים את העוגות בלחיצה קלה על המעיל עם פירורי לחם. מעיל את הקציצות עם פירורי לחם מכל הצדדים.
במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות שמן זית.
מניחים את העוגות בשמן חם ומבשלים עד חום עמוק בצבע. הפוך ומבשל את הצד השני.
מסננים את העוגות על מגבת נייר.
בקערת ערבוב, לשלב את ארוגולה, בצל אדום, מקטעי תפוזים ומיץ, קטעי לימון ומיץ, קטעי סיד ומיץ, בזיליקום, כוכב אניס, ומלח. לזרוק בקלילות לשלב.
מגישים כל עוגת בייקון חמה עם סלט הדר בצד.