עוגת בייקון, תפוחי אדמה וגבינה
בייקון, תפוחי אדמה וטארט גבינה דורש מסביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 8 . מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, אפיית תפוחי אדמה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו טארט תפוחי אדמה ובייקון אלזסי, טארט תפוחי אדמה ובייקון יוקון, ו תפוחי אדמה, בייקון, טארט גרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מעיל 8 אינץ ' צלחת אפייה עגולה עם החמאה. מסדרים בייקון בצורה ספירלית בתבנית האפייה, עטיפת הקצוות של הפרוסות מעבר לקצה המחבת כדי לקפל מעל המילוי.
מסדרים 1/3 של תפוחי אדמה מעל בייקון, ומפזרים 1/3 גבינת פונטינה. חזור על שכבות עם שאריות תפוחי אדמה וגבינה, ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים בייקון על מילוי כדי ליצור את השכבה העליונה.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש 1 שעה, או עד שתפוחי אדמה רכים.
מסננים כל טפטוף, וחותכים טריזים לשרת.