עוגת גבינה אוכמניות גלידה
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 263 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לכי לחנות וקחי אוכמניות, חלב, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-36 דקות. מתכונים דומים: גלידת עוגת גבינה בטעם תות, עוגת גבינה אוכמניות גלידה: 10 צעדים פשוטים לשלמות סוכר & ללא גלוטן: חלק 3, עוגת גבינה אוכמניות, ו גבינת שמנת פילדלפיה-גלידת עוגת גבינה אוכמניות.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד חלקה.
מערבבים חלב וחצי וחצי בסיר בינוני, כבד; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם לתערובת גבינה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות או עד רשם מדחום 160, תוך ערבוב כל הזמן.
שים מחבת בקערה מלאה בקרח. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
מערבבים אוכמניות, אבקת סוכר, ו 1/4 כוס מים בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 דקות או עד התערובת מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, וקריר לחלוטין.
מערבבים תערובת אוכמניות לתוך תערובת חלב.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא במשך 1 שעה או עד המשרד.