עוגת גבינה בהפתעה עם שוקולד-דובדבן
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מילוי פאי דובדבנים, גבינת שמנת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו עוגת גבינה עם צבים בהפתעה משוקולד, הפתעה דובדבן, ו עוגת גבינה עם שוקולד דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה וריבועי שוקולד לא ממותקים בסיר כבד 3 ליטר על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום, וקריר 5 דקות. מערבבים 1 1/2 כוסות סוכר.
הוסף 2 ביצים, 1 בכל פעם, מיזוג גם לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמח ומלח; ערבוב עד מעורבב היטב.
תערובת מורחים באופן שווה לתוך מחבת springform 9 אינץ ' משומן קלות.
אופים ב 325 במשך 25 דקות.
הסר מהתנור, וקריר במחבת על מתלה תיל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
מקציפים גבינת שמנת הנותרים 3/4 כוס סוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
להוסיף הנותרים 1 כפית וניל, להכות רק עד מעורבב.
הוסף 3 ביצים שנותרו, 1 בכל פעם, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים שמנת חמוצה וריבועי שוקולד למחצה מומסים, מכים רק עד מעורבב.
כפית עוגת דובדבנים מתמלאת באופן שווה על קרום מוכן.
יוצקים תערובת עוגת גבינה שוקולד על מילוי עוגת דובדבנים.
אופים ב 300 במשך 1 שעה ו 5 דקות עד 1 שעה ו 10 דקות או עד הקצוות של עוגת גבינה נקבעים. (מרכז עוגת הגבינה לא יופיע סט.) לכבות את התנור; בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור 15 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור; בעדינות להפעיל סכין סביב קצה עוגת גבינה כדי לשחרר. מגניב לגמרי על מתלה תיל. כיסוי וצינה 8 שעות. לשחרר ולהסיר צדדים של מחבת; לשרת עם התוספות הרצויות.