עוגת גבינה בטעם לימון
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 14 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מרגרינה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. גריז התחתון בצד של מחבת springform 10 אינץ'. בקערה בינונית, לנצח 1/2 כוס סוכר מגורען ו 1/2 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. לנצח את המרכיבים הנותרים קרום על מהירות נמוכה רק עד מתפורר. לחץ באופן שווה בתחתית מחבת.
אופים 12 עד 14 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב 10 דקות. לעטוף מחוץ למחבת, תחתון בצד, עם רדיד כבד חובה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, אבקת סוכר 1/2 כוס סוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. הכה ב 2 ביצים, אחד בכל פעם, במהירות נמוכה רק עד מעורבב היטב. מקציפים ב 2 כפות קליפת ליים, 2 כפות מיץ ליים ואת קורנפלור. מקפלים שמנת חמוצה עד מעורבב.
אופים 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות או עד בצד של עוגת גבינה מוגדר מעט נפוח אבל המרכז עדיין זז מעט כאשר מחבת הוא טפח. מגניב במחבת על מדף קירור 15 דקות.
תעביר סכין לצד המחבת כדי לשחרר את עוגת הגבינה. בקירור חשפו כ -3 שעות או עד צונן. מכסים ומקררים לפחות 9 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות.
בסיר 1 ליטר כבד, מערבבים 1 כוס סוכר, 2 כפיות קליפת ליים ו 2/3 כוס מיץ ליים עם להקציף חוט. מערבבים ב 2 כפות חמאה 2 ביצים. מבשלים מעל חום בינוני על 8 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומעילים בחזרה של כף (לא להרתיח). הפעל סכין לאורך צד של מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה; להסיר את הצד של מחבת.
ממרח גבינה קפואה מעל עוגת הגבינה. לאחסן במקרר.