קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 32 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

טלה חריף סלט אטריות סובה

טלה חריף סלט אטריות סובה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם אטריות סובה, בתוספת 2 כפות שמן canolan, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-32 דקות. מתכונים דומים: סלט אטריות עם עוף בוטנים חריף, אשכוליות - סלט אטריות סובה עם רוטב בוטנים חריף, ו סובה & סלט אטריות כרוב עם רוטב בוטנים חריף.

הוראות

1
לטאטא יחד 1/4 כוס השמן, אבקת חמישה תבלינים ושום בתבנית אפייה בינונית, מוסיפים את הטלה ופונים למעיל בתערובת. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
לטאטא יחד את החומץ, רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר, חלפיניו, דבש הנותרים 2 כפות שמן קנולה בקערה גדולה ולתת לשבת בזמן שאתה מכין את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את האטריות soba ומבשלים עד רק במכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
5
מסננים היטב, מניחים בקערה עם הרוטב, מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
תן לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מבשל את הטלה. יכול להתבצע 8 שעות מראש ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
7
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.
8
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
הסר את הטלה מן המרינדה ואת העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
מניחים את tenderloins על הגריל ומבשלים עד חום זהוב מעט חרוך, 3 עד 4 דקות. להתהפך ולהמשיך צלייה במשך 2 עד 3 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
הסר מהגריל, תן לנוח 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
להעביר אטריות למגש גדול העליון עם כבש פרוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)