טלה חריף סלט אטריות סובה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם אטריות סובה, בתוספת 2 כפות שמן canolan, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-32 דקות. מתכונים דומים: סלט אטריות עם עוף בוטנים חריף, אשכוליות - סלט אטריות סובה עם רוטב בוטנים חריף, ו סובה & סלט אטריות כרוב עם רוטב בוטנים חריף.
הוראות
לטאטא יחד 1/4 כוס השמן, אבקת חמישה תבלינים ושום בתבנית אפייה בינונית, מוסיפים את הטלה ופונים למעיל בתערובת. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
לטאטא יחד את החומץ, רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר, חלפיניו, דבש הנותרים 2 כפות שמן קנולה בקערה גדולה ולתת לשבת בזמן שאתה מכין את האטריות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות soba ומבשלים עד רק במכרז, כ 5 דקות.
מסננים היטב, מניחים בקערה עם הרוטב, מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה ומערבבים עד בשילוב.
תן לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מבשל את הטלה. יכול להתבצע 8 שעות מראש ומקורר.
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.
הסר את הטלה מן המרינדה ואת העונה עם מלח.
מניחים את tenderloins על הגריל ומבשלים עד חום זהוב מעט חרוך, 3 עד 4 דקות. להתהפך ולהמשיך צלייה במשך 2 עד 3 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
הסר מהגריל, תן לנוח 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
להעביר אטריות למגש גדול העליון עם כבש פרוס.