עוגת גבינה דלת שומן
עוגת גבינה דלת שומן היא קינוח צמחוני לקטו אובו . מתאים ל-14 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 312 קלוריות . , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 32 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, קרקרים קינמון גרהם, שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מאפינס שוקולד כפול דל שומן , קרפ עוגת גבינה אוכמניות מופחת שומן ועוגת קינמון דל שומן אוכמניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. דוחסים את פצפוצי הגרהם במעבד מזון עד שהם מתפוררים.
הוסף 1 עד 2 כפות מים ואת החמאה; דופק עד להרטבה. עוטפים את החלק החיצוני של תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ' בנייר כסף כדי למנוע דליפות. מצפים את פנים התבנית בספריי בישול ומהדקים את הפירורים לתחתית.
אופים עד להשחמה, כ-8 דקות.
מניחים להתקרר, כ-10 דקות.
בינתיים מקציפים במיקסר גם גבינות שמנת וגם את הסוכר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה, 5 דקות, ואז מקציפים את השמנת החמוצה בחום נמוך. טורפים קלות את 3 החלבונים בקערה, ואז מוסיפים לתערובת הגבינה יחד עם 2 הביצים השלמות, הקמח, הווניל וגרידת הלימון. מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אוורירית, 3 דקות.
מניחים את עוגת הגבינה בתבנית צלייה ומוסיפים מספיק מים חמימים כדי להגיע רבע מהדרך במעלה דפנות הקפיץ.
אופים עד שהעוגה מתייצבת אך המרכז עדיין מתנודד, כשעה ו-10 דקות. כבה את התנור; שמור את עוגת הגבינה בפנים עם דלת סגורה למשך 20 דקות.
מוציאים את העוגה מאמבט המים ומעבירים לרשת. העבירו סכין מסביב לקצה, ואז מצננים לחלוטין. מצננים עד להתייצבות, לפחות 8 שעות. למעלה כרצונך.