מתאים ל-25 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת שמנת פילדלפיה, מנגו, מוכן לשימוש פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת גבינה טרופית, PHILADELPHIAÂ הטרופי עוגת גבינה, ו עוגת גבינה עם פירות טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
Beat cream cheese and sugar in large bowl with wire whisk or electric mixer until well blended.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
Add whipped topping; stir gently until well blended. Reserve 1/4 cup each kiwi, mango and coconut for garnish. Stir remaining kiwi, mango and coconut into cream cheese mixture. Spoon into crust.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
ממתקים עכשיו ואחר כך
זילוף בצורת לב
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
עוגות אורז מוצ'י צבעוניות
3
Refrigerate 3 hours or until set. Top with reserved mango, kiwi and coconut. Store leftover cheesecake in refrigerator.