עוגת גבינה-ממולא עוגת לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגת גבינה ממולאת עוגת לימון טעים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 981 קלוריות. אם יש לך קליפת לימון, ענפי מנטה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 7 דקות. נסו עוגת גבינה לימון טעימה, עוגת גבינה עשירה בטעם לימון, ו עוגת גבינה אפויה בטעם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח הראשון 6 מרכיבים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי 1 דקה; לנצח במהירות בינונית 2 דקות. מקפלים שוקולד קצוץ וקליפה לימון.
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 במשך 30 עד 32 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט, מגניב לחלוטין. גלישת שכבות עוגה וצינה לפחות 1 שעה או עד 24 שעות.
באמצעות סכין משונן, לחתוך שכבות עוגה במחצית אופקית לעשות 4 שכבות.
מניחים שכבה 1, בצד לחתוך למעלה, על צלחת עוגה.
מורחים עם ציפוי 1/2 כוס גבינת שמנת; מפזרים שליש עוגת גבינה קצוץ 1/2 כוס פטל. חזור על הנוהל פעמיים.
מניחים שכבת עוגה סופית על גבי עוגה, בצד לחתוך למטה.
מורחים שאריות זיגוג על גבי וצדדים של עוגה. מכסים ומקררים במקרר עד מוכן לשרת. לאחסן במקרר.
ממש לפני ההגשה, לטפטף לימון curd על עוגה.
מקשטים עם פטל שנותר, תותים, ענפי מנטה.