קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות79
מגזין

עוגת גבינה מערבולת קרמל

עוגת גבינה מערבולת קרמל
מתכון זה מספק 1 מנות. עם 6835 קלוריות, 122 גרם חלבון ו 607g של שומן כל אחד. אם $20.66 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה מערבולת קרמל יכול להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. לכי לחנות ותקני קרם, אגוזי מלך, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה מערבולת קרמל קינוח, עוגת גבינה עם קרמל ומערבולת ותפוחים, ו עוגת גבינה מערבלת קרמל תפוחים (סיר חרס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את האגוזים בתוך עוגה או מחבת עוגה וטוסט במשך 12 דקות, ערבוב המחבת לאחר 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את המחבת מהתנור וקריר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לרסס את החלק הפנימי של מחבת springform עם תרסיס אפייה nonstick. לעטוף רדיד אלומיניום כבד חובה בחוזקה סביב החלק התחתון של המחבת כדי למנוע מים מחלחל פנימה כפי שהוא אופה באמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
דופק את האגוזים ואת הסוכר החום בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד אגוזי מלך הם הקרקע דק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את החמאה דרך צינור הזנה ודופק עד התערובת מתחילה להחזיק יחד בגושים לחים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
7
להעביר את התערובת למחבת springform ולחץ על הקרום באופן שווה על החלק התחתון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1
מקציפים את גבינת השמנת בקערה של מערבל לעמוד חשמלי באמצעות מצורף מקצף שטוח, או בקערה גדולה באמצעות מערבל יד, עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הסוכרים ומכים יחד היטב.
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוסיפים את הוניל ואז מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
5
יוצקים 1 / 2 של הבלילה למחבת מוכנה. ואז לשפוך 1 / 2 של רוטב הקרמל על הבלילה. השתמש בקצה של סכין או קיסם כדי להסתחרר יחד. חזור שוב עם הבלילה ורוטב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את המחבת springform לתוך מחבת עוגה גדולה יותר או מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים מים רותחים לתוך המחבת התחתונה עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
אופים את העוגה במשך 1 שעה ו 30 דקות, או עד פחזניות העוגה והחלק העליון הוא זהב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסירו את המחבתות מהתנור והעבירו את מחבת הקפיץ למתלה קירור כדי להתקרר לחלוטין. מכסים את החלק העליון של עוגת הגבינה עם נייר שעווה בחוזקה לעטוף בנייר אלומיניום ואז צמרמורת לפחות 8 שעות. שחרר את קליפ בצד של מחבת springform בעדינות למשוך את הצדדים מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים עוגת הגבינה בטמפרטורת החדר.
1
אחסן את העוגה עטוף בחוזקה בנייר אלומיניום עד 4 ימים במקרר. כדי להקפיא עד 4 עשים, לעטוף את העוגה בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד. אם קפוא, להפשיר לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
Reprinted with permission from Caramel by Carole Bloom, © 2013 גיבס סמית
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי