עוגת גבינה משולשת משוקולד פילדלפיה
מתכון זה מספק 45 מנות. עם 164 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. אם יש לך ביצים, חמאה, גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C, עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה, ו עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
Mix cookie crumbs and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan. Melt 5 oz. white chocolate as directed on package; cool slightly.
Beat 3 pkg. cream cheese, 3/4 cup sugar and vanilla with mixer until blended.
Add melted white chocolate; mix well.
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Bake 50 to 55 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool completely. Meanwhile, melt 2 oz. semi-sweet chocolate; cool.
Beat remaining cream cheese and sugar in large bowl until blended.
Add melted semi-sweet chocolate; mix well.
Whisk in COOL WHIP; spread over cheesecake. Refrigerate 4 hours. Meanwhile, make chocolate curls from remaining white and semi-sweet chocolates.
Garnish cheesecake with chocolate curls before serving.