תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת גבינה דלעת עם קרום בראוני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר, גבינת שמנת, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה עם דלעת עם קרום בראוני, עוגת גבינה משובשת, עוגת בראוני קינוח, ו עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: מחממים התנור ל 32
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה קלה מחבת springform 9 אינץ'. בסיר בינוני, להמיס את החמאה עם שוקולד קצוץ על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
מחבת רוטב
3
הסר את תערובת השוקולד המומסת מהחום ולתת לו להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר ואת הביצה המוכה קלות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
סוכר
ביצה
4
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת השוקולד המומסת. מערבבים את האגוזים הקצוצים לתוך הבלילה בראוני.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
שוקולד
6
מורחים את הבלילה במחבת springform מוכן להחליק את פני השטח עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
מרית
7
אופים במשך 10 דקות, או עד עלה ויבש למגע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בואו להתקרר לחלוטין. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת בגיליון גדול של נייר כסף. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
9
הפוך את עוגת הגבינה: בקערת זכוכית בינונית, להמיס את השוקולד הקצוץ בתנור מיקרוגל על גבוה במשך כ 1 דקה, תוך ערבוב באמצע. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מיקרוגל
קערה
תנור
10
מוסיף את הסוכר והכה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
11
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב בין תוספות. מקציפים את עמילן התירס והוניל.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
וניל
ביצה
12
הוסף 1 כוס של הבלילה עוגת גבינה לשוקולד נמס ומערבבים עד מעורבב היטב. מקציפים את מחית הדלעת ואת הקינמון, אגוז מוסקט וציפורן לתוך הבלילה עוגת גבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
שוקולד
קינמון
ציפורן
מוסקט
13
יוצקים שלושה רבעים של הבלילה עוגת גבינה דלעת מעל קרום הבראוני.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
קרום
14
יוצקים את הבלילה שוקולד על גבי הבלילה עוגת גבינה דלעת. אם הבלילה שוקולד עבה מדי לשפוך בקלות, לחמם אותו בתנור מיקרוגל על גבוה במשך 10 שניות. כפית את הבלילה עוגת גבינה דלעת הנותרת על גבי הבלילה שוקולד. השתמש בסכין שולחן כדי לעשות כמה מערבולות דקורטיביות: לא overswirl.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
דלעת
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
סכין
תנור
15
הגדר את מחבת springform במחבת צלייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
מחבת צלייה
16
הוסף מספיק מים חמים למחבת הצלייה כדי להגיע עד חצי הדרך במעלה הצד של מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
מחבת צלייה
17
אופים את עוגת הגבינה דלעת באמבט המים החמים במרכז התנור במשך 1 1/2 שעות, או עד שהוא מוצק סביב הקצוות אבל מעט jiggly במרכז. כבה את התנור, prop הדלת כמה סנטימטרים פתוחים ולתת עוגת הגבינה לעמוד באמבט המים בתנור החם במשך 1 שעה, או עד שהוא מוגדר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
18
הסר את עוגת הגבינה עם דלעת משובשת ממרחץ המים ומקרר אותו עד מקורר היטב, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
מים
19
הסר את רדיד ואת טבעת מחבת springform מן עוגת הגבינה. בזהירות להעביר את עוגת הגבינה למגש, לחתוך טריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
רדיד אלומיניום
20
הפוך קדימה: עוגת הגבינה האפויה יכולה להיות בקירור במחבת springform עד 4 ימים