עוגת גבינה עם זיגוג תות
מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם עמילן תירס, חמאה, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה מזוגגת עם שוקולד, עוגת גבינה מזוגגת עם לימון מוזהב, ו עוגת גבינה כתומה מזוגגת עם ריבה.
הוראות
הפוך עוגת גבינה: למקם מתלה באמצע תנור מחממים תנור ל 163°. חמאה מחבת 9 אינץ ' springform.
מערבבים יחד פירורים, חמאה וסוכר 1/4 כוס. לחץ לתחתית מחבת.
אופים במשך 15 דקות. מגניב על מתלה תיל. לעטוף מחוץ למחבת עם שני יריעות של רדיד אלומיניום.
מערבבים 1 כוס סוכר וקמח. מקציפים גבינת שמנת עד אור ורך.
להוסיף תערובת סוכר וניל; לנצח עד מעורבב.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים אחרי כל אחת.
מערבבים שמנת חמוצה וגרידת לימון.
העברת הבלילה למחבת springform; מקום במחבת צלייה.
יוצקים מים חמים למחבת צלייה עד 2 אינץ ' עמוק.
אופים עד סט אבל עדיין jiggly במרכז, 1 שעה ו -40 דקות.
הסר מהתנור ולהגדיר מחבת springform על מתלה להתקרר. כאשר מגניב, להפעיל סכין חדה סביב קצה.
הסר רדיד ומקרר, מכוסה באופן רופף, במשך 8 שעות.
הפוך ציפוי: 1 1/2 שעות לפני ההגשה, לארגן 1 קופסה של תותים (הצביע מסתיים) על גבי עוגת גבינה. פרוס פירות יער שנותרו. להביא פירות יער פרוסים, סוכר ומיץ לימון לרתיחה בסיר על חום בינוני. ממיסים עמילן תירס ב 2 כפית. מים. מערבבים קורנפלור לתוך תערובת ברי ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, 1 דקה. תערובת זן (באמצעות מסננת בסדר) מעל קערה, לחיצה על מוצקים. להשליך מוצקים; תן זיגוג מגניב.
מברשת פירות יער עם זיגוג. מקררים את העוגה במשך 1 שעה.