עוגת גבינה בטעם חמאה-מייפל טורטה דורשת בערך 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 704 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב מרוכז, חלב מרוכז, ציפוי וניל עשיר בטי & שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט, טורט ריבת חלב, ו עוגת פודינג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 149°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform, בשורה התחתונה עם מעגל של נייר קלף בישול.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף 1 יכול חלב מרוכז, ולהכות שוב עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
4
מוסיפים שבבי חמאה מומסים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלב
5
מוסיפים 4 ביצים ווניל; יוצקים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
אופים 60 עד 70 דקות או עד נפוח סביב קצה ומרכז עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. עוגת הגבינה תנפח את הקצוות ולאחר מכן לשקוע כאשר נלקח מהתנור. אפשר לעוגת גבינה להתקרר 1 שעה בטמפרטורת החדר, ואז לקרר 4 עד 6 שעות או עד הצטננות. רמה העליון של עוגת גבינה עם סכין משונן גדול.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177° (325f עבור מחבתות כהה או לא מקל). בנדיבות לרסס ישבנים וצדדים של שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגת מייפל עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד בשילוב טוב.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
יוצקים לתוך מחבתות.
9
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות, ואז להפעיל על מדפי קירור להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בקערה גדולה, למקם את התוכן של שני מיכלי ציפוי. הכה ב 2 כפיות טעם מייפל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
הסר 1/3 כוס של הזיגוג, ומניח בתיק לקשט מצויד קצה כוכב גדול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
12
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש הגשה או דוכן עוגה; כפור העליון עם שכבה דקה של ציפוי. למעלה עם שכבת עוגת גבינה, וכפור העליון עם שכבה דקה של ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה הסופית, ואת כל הצד קפוא העליון עם הנותרים זיגוג. צינור קרח כוכבים סביב קצה העליון של עוגה.