עוגת גבינה פטל עם לימון כפול דורשת 1 שעה ו 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב לימון, פטל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד כפול עם רוטב פטל, חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד פטל כפול, ו קומותיים פטל ועוגת גבינה שוקולד לבן.
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים; הקש תערובת לתחתית של מחבת springform 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
אופים ב 325 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים סוכר ו-4 המרכיבים הבאים, מכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
יוצקים חצי הבלילה על קרום מקורר; העליון עם פטל, ואז נשאר הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
אופים ב 325 במשך 50 עד 55 דקות או עד כמעט להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור; מגניב במחבת על מתלה חוט 30 דקות. כיסוי וצינה 8 שעות.