עוגת גבינה עם מקל סוכריה
עוגת גבינה עם קנה סוכר דורשת בערך 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 776 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך תמצית vanillan, שמנת, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 18%. נסו עוגת גבינה עם מקל סוכריה, קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, ו קנדי קיין עוגת גבינה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל מחבת springform 9 אינץ'.
מערבבים את פירורי העוגיות ו 3 כפות סוכר בקערה.
טפטוף חמאה מומסת לתוך התערובת תוך ערבוב עד לחה באופן שווה. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שנקבע, כ 10 דקות; להפריש להתקרר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מערבבים את גבינת השמנת, הקמח והמלח בקערה גדולה. הכה עם מערבל יד חשמלי על המהירות הנמוכה ביותר עד חלקה ורך.
מוסיפים את 1 3/4 כוס סוכר, שמנת חמוצה, ו 1 1/2 כפית וניל ופעימה עד incorporated. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, עוצרים ומגרדים את הצדדים של הקערה בין כל אחד מהם.
מחלקים את התערובת באופן שווה לשתי קערות נפרדות. בקערה אחת, מערבבים 1 כפית וניל. בקערה השנייה, להוסיף את תמצית מנטה ואת צבע מאכל אדום ומערבבים עד שאתה מקבל צבע ורוד אדמדם.
הוסף צביעה נוספת לפי הצורך. שכבות חלופיות של 1 כוס כל אחד לבן ורוד על קרום מקורר עד כל המילוי משמש.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מוגדר בעיקר. המרכז יהיה להתנועע מעט כאשר המחבת מזועזע ואת הקצוות יהיה נפוח מעט, 60 עד 70 דקות.
מפזרים את הממתקים הכתושים באופן שווה על עוגת הגבינה ולחץ בעדינות לתוך החלק העליון. אפשר להתקרר על מדף לטמפרטורת החדר. מכסים באופן רופף ומקרר לילה לפני ההגשה.