עוגת גבינה פקאן חמאה עם זיגוג שוקולד
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא קצפת, גבינת שמנת, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-5 דקות. נסו ציפוי חמאה פקאן, עוגת גבינה עם פקאן חמאה, ו חמאה חומה Caramelized תפוחים פריך ברים w / פקאן Streusel + Mascarpone מייפל זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. בקערה בינונית, לנצח את כל מרכיבי הקרום עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מתפורר. בצק טפיחה בתחתית ו 1 1/2 אינץ 'במעלה הצדדים של מחבת 9 אינץ' ungreased.
אופים כ 7 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. Beat גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים 1 כוס סוכר חום עד שמנת. מקציפים ביצים, חמאה טעם ווניל, גירוד קערה מדי פעם, עד חלקה.
יוצקים לתוך קרום אפוי חלקית.
אופים על 1 שעה 10 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מגניב 15 דקות (מרכז ישקע מעט).
בינתיים, לחמם שבבי שוקולד וקרם הקצפה בסיר 1 ליטר על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד נמס וחלק.
מורחים ציפוי שוקולד על גבי עוגת גבינה.
חום 1 כף סוכר חום, 1 כף חמאה ואת חצאי פקאן ב 8 אינץ ' מחבת לא מקל על חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר נמס פקאן הם קלויים.
מורחים על נייר שעווה; מגניב 5 דקות. לסדר פקאנים מסוכרים לאורך קצה עוגת גבינה. מגניב 2 שעות בטמפרטורת החדר. מקררים 4 שעות או לילה. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת הגבינה כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת. חנות מכוסה במקרר.