קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה פריחת תפוז

עוגת גבינה פריחת תפוז
והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר חום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 726 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוגת גבינה פריחת תפוז אלגנטית, עוגת גבינה פריחת תפוזים עם רוטב פטל ורימון, ו מנגו ופודינג פריחת תפוזים, ביסקוויטים פולנטה כתומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פרוסות תפוז מסוכר: קו אפייה גדולה עם שעווה או נייר קלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים סוכר, מים ומלח בסיר כבד בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים פרוסות תפוז ומקל קינמון, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך ומבשלים, הופכים את הפרוסות מדי פעם, עד שקליפות הופכות רכות וסירופ מתחיל קצף, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
מסדרים פרוסות תפוז בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
עבור הקרום: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350°F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מערבבים פירורי קרקר, חמאה מומסת, סוכר חום, מלח, קינמון וציפורן בקערה קטנה, תוך ערבוב עד פירורים רוויים ביסודיות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת springform, עוזב על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת. קו חיצוני של מחבת עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים קרום עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
למילוי: הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
בקערה של מיקסר עומד או קערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם השתמשת בקערה מיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד קערה ולמחוק את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
עם מצורף ההנעה, לנצח גבינת שמנת, חלמונים ביצה, קמח, גרידה כתומה במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
13
מוסיפים את הקרם ואת מי הפריחה הכתומים וממשיכים להכות עד שמנת וחלק, כ 2 דקות יותר, גירוד למטה הצדדים התחתון של הקערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך קרום מקורר ואופים עד עוגת גבינה מוגדר אבל עדיין קצת מתנדנד במרכז, 75 עד 90 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת גבינה לשבת בתנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
מקררים עוגת גבינה עד מקורר לחלוטין ולהגדיר, לפחות 3 שעות.
16
הסר מעובש springfrom ולהגדיר על צלחת הגשה. מסדרים פרוסה כתומה על גבי עוגה טפטוף עם 2 עד 3 כפות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
17
מגישים, עוברים סירופ הנותרים ליד השולחן אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

מרכיבים