עוגת גבינה קרמל פקאן
עוגת גבינה עם קרמל ופקאן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה 512 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -42 גרם שומן . 112 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 4 שעות . גשו לחנות וקנו סוכר, קינמון טחון, פירורי קרקר גרהם ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. עם ציון ספוג של 44% , המנה הזו מוצלחת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו עוגת גבינה שוקולד-קרמל-פקאן בליס , בראוניז קרמל ופקאן קלים , וריבועי קרמל ופקאן .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר גרהם, פקאנים טחונים, סוכר, קינמון, תבלין פאי תפוחים ואגוז מוסקט.
יוצקים פנימה את החמאה המומסת.
מערבבים היטב ומהדקים לתחתית תבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ.
בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר ווניל עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם.
יוצקים את המילוי לתוך הקלתית.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 70 דקות, או עד שהמלית מתייצבת. מניחים להתקרר.
בקערה קטנה, ערבבו את ציפוי הקרמל והפקאן הקצוץ.
מורחים באופן שווה על עוגת הגבינה המקוררת. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.