והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, התפשטות פירות תותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ריקוטה דבש עם תותים, תותים בלסמיים עם קרם ריקוטה, ו תותים וניל עם לימון ריקוטה.
הוראות
1
הפוך עוגת גבינה: מחממים תנור ל 177°. Wrap התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' עם 2 שכבות של רדיד אלומיניום. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
2
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת ריקוטה עד חלקה. מקציפים בסוכר, ביצים, מיץ לימון ווניל.
אופים עד העוגה היא המשרד סביב הקצוות אבל עדיין מעט jiggly במרכז, 60 עד 70 דקות. כבה את התנור, הסר עוגת גבינה מחבת צלייה והנח את העוגה בתנור למשך 2 שעות כדי להתקרר. מכסים ומקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים מיץ לימון, ממרח פירות ו 2 כפות. מים בסיר קטן. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד פרי להפיץ הופך נוזלי. מסננים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה. השתמש בכף לעבוד נוזל דרך מסננת; להשליך כל מוצקים. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.