קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינת פרמזן עם דלעת

עוגת גבינת פרמזן עם דלעת
מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא שמנת, מלח, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת סקווש ופרמזן טארט, טארט דלורית פשוט, ו טארט דלורית צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מרווה ומלח במעבד מזון, ולאחר מכן מוסיפים חמאה וקיצור ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
טפטוף עם 2 כפות מי קרח ודופק עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם, פועם עד רק incorporated, ואז לבדוק שוב. (לא overwork, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק לכדור עם מגרד, ואז להשתטח לריבוע 5 אינץ'. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך מלבן 17-by 8-inch ולהתאים למחבת טארט. לקצץ בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang פנימה ולחץ על הצד של פאן כדי לחזק קצה. קל לדקור את התחתית ואת הצדדים של פגז בכל רחבי עם מזלג. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
קונכיית מאפה קו עם נייר כסף למלא עם משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
אופים עד הצדדים נקבעים הקצוות הם זהב חיוור, 18 עד 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד לתחתית הוא זהב חיוור, 10 עד 15 דקות יותר. מברשת קלה התחתונה ואת הצדדים של הקליפה עם ביצה לבן ולהמשיך לאפות עד יבש ומבריק, על 5 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מביאים גבינה ושמנת רק לרתיחה בסיר כבד קטן על חום מתון, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום והתלול, מכוסה, 30 דקות.
3
יוצקים קרם ספוג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, הקשה קשה על מוצקי גבינה ולאחר מכן להשליך אותם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בעוד צפצופי שמנת, שמן חום במחבת 10 אינץ כבד לא מקל על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז סקווש sauté עם 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית, מפנה, עד השחיתו קלות על כל הצדדים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
לטאטא יחד ביצה שלמה, חלמון, ונשאר 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל בקערה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים שמנת ספוגה, מקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
לפזר סקווש באופן שווה פגז טארט ויוצקים פודינג מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
סכין קילוףסכין קילוף
2
אופים עד פודינג הוא רק להגדיר וזהב במדבקות, 30 עד 35 דקות. טארט מגניב במחבת על מתלה לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חצי טארט לרוחב, ולאחר מכן לחתוך לחצי לאורכו ולחתוך כל רבעון ל 8 חתיכות.
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
5
* זמין בכמה חנויות כלי בישול וחנות כלי מטבח של פנט (Fante ' s Kitchen Wares Shop )fantes.com).
1
* בצק בצק יכול להיות מקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך, על 20 דקות, לפני מתגלגל החוצה.* טארט יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות