עוגת גזר שכבתית
והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תמצית vanillan, מלח, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת גזר שכבתית, עוגת גזר שכבתית, ו עוגת גזר ועוגת גבינה ללא גלוטן בשכבות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
לטאטא יחד אננס ו 4 מרכיבים הבאים; להוסיף תערובת אננס לתערובת קמח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מקפלים פנימה גזר.
יוצקים הבלילה לתוך 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 22 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט; מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
מקציפים הראשון 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר לתערובת חמאה; לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב. (אל תפריז.) Beat in up to 2 כפית. חלב עבור עקביות הרצוי.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה; מורחים עם ציפוי כוס 2/3, ומעל עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה.
מאפינס עוגת גזר: להשמיט ציפוי.
מניחים על 15 כוסות אפייה נייר מחבתות מאפין, מעיל עם ספריי בישול. הכן את הבלילה, ולקפל ב 1/2 כוס קצוץ פקאן קלוי ו 1/2 כוס צימוקים זהובים עם גזר. הבלילה כפית לתוך כוסות אפייה, מילוי על שני שליש מלא.
אופים לפי ההוראות. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. עושה בערך 15 מאפינס.
למנה: קלוריות 204; שומן 3g (שבת 1g, מונו 6g, פולי 4g); חלבון 8g; פחמימות 9g; סיבים 9g; Chol 28mg; ברזל 2mg; נתרן 356mg; Calc 23mg