עוגת גזר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, סודה לשתיה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. שמן וקמח 10 אינץ ' Bundt או מחבת צינור.
מנפים את הקמח יחד עם אבקת האפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
בקערה אחרת, מערבבים את הסוכר והשמן ומערבבים היטב.
מוסיפים את הגזר ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, לתערובת הגזר, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקפלים את האגוזים. ואז בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, מיזוג טוב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 1 שעה, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לפני הציפוי.
כאשר העוגה הוא מגניב, למזג יחד את החומרים זיגוג כפור.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מתוך ספר הבישול היהודי לחג של ג 'ואן נתן מאת ג' ואן נתן Copyright (c) 2004 מאת ג ' ואן נתן בהוצאת Knopf.ספריה של ג 'ואן נתן כוללים את מטבח החג היהודי, מטבח החג היהודי לילדים, ובישול יהודי באמריקה, אשר זכה בפרס Iacp Julia Child לספר הבישול הטוב ביותר של השנה ב-1995 ופרס ג' יימס בירד לספר הבישול האמריקאי הטוב ביותר. היא תורמת מאמרים על אוכל אתני בינלאומי ותכונות חג מיוחדות לניו יורק טיימס, סינדיקט לוס אנג ' לס טיימס, מגזין הדסה, מזון ויין, ואמנות מזון. היא גרה בוושינגטון עם בעלה אלן גרסון ושלושת ילדיהם.