עוגת גיליון חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד
עוגת גיליון חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך תערובת עוגת בטי, מים, חמאת בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים, ו באננן שיבולת שועל גיליון עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). ריסוס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בסיר 2 ליטר, חמאת חום, קקאו וחלב לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כפית וניל. בהדרגה להוסיף סוכר מופעל, להכות עד תערובת מעורבב וחלק.
יוצקים ציפוי על עוגה חמה.
מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה.
חותכים ל 4 שורות על ידי 3 שורות.