קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גיליון מיניון בזויה

עוגת גיליון מיניון בזויה
נתעבת לי עוגת גיליון מיניון דורש מסביב 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 139 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 882 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך זיגוג קל לקשט זרימה, קצפת קצפת, שוש מחרוזת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 17%. נסו עוגת גיליון מיניון, עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), ו עוגות מיניון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף בישול או נייר שעווה. תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
גליל פירותגליל פירות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הפוך ואופה עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, חמאה וביצים. מגניב 10 דקות במחבת על מדף קירור. להפוך את העוגה על נייר מצופה גיליון עוגיות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גליל פירותגליל פירות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
עם סכין משונן, לקצץ פינות מרובעות של עוגה, יצירת צורה מלבנית. לקצץ 1 צד קצר שטוח כדי להפוך את החלק התחתון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
4
כפית שלושה רבעים של מיכל של ציפוי לקערה בינונית. מערבבים בצבע מזון צהוב. עוגת פרוסט עם מעיל דק של ציפוי צהוב. להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר עוגה מהמקרר. עוגת פרוסט עם ציפוי סופי של ציפוי צהוב. מקררים עד שהציפוי מוצק, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
6
השתמש מרית מחוץ להגדיר לעשות קו מתעקל כלפי מעלה בציפוי על 4 סנטימטרים מתחתית העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מקם זיגוג כחול לקשט בקערה קטנה; מערבבים עד חלקה. תחתית כפור (כולל קצוות תחתונים) של עוגה עם ציפוי כחול עד קו מעוקל. השתמש 1 מחרוזת שוש כדי לכסות את הקו; במידת הצורך, להשתמש במספריים מטבח כדי לגזור עודפי שוש. מקררים את העוגה 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חכמיםסוכריות חכמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לעין, קציצת מנטה קרה עם שכבה עבה של נותר ציפוי לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
מניחים 1 של סוכריות שוקולד טיפות, הצביע בסופו למטה, לתוך ציפוי; להגדיר פטי בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות שוקולדסוכריות שוקולד
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
10
ללוש יחד סוכריות שוקולד לעיס. כאשר משולבים לחלוטין נזיל, לגלגל ממתקים בין כפות הידיים לתוך חבל. לחץ על החבל סביב כוס פלסטיק עם 3 1/4-עד 3 1/2 אינץ ' שולי קוטר; הקש קצוות רופפים יחד כדי לאבטח. בעדינות להרים כוס הרחק ממתקים. עם מברשת מאפה, מעיל שוקולד טבעת ממתקים עם סירופ תירס קטן (ייתכן שלא צריך את כל סירופ תירס).
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
11
מניחים סוכר כסף בצלחת רדודה; לטבול טבעת שוקולד לסוכר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
הסר עוגה מהמקרר. מקלפים בעדינות עוגה מנייר; מניחים עוגה על לוח עוגה או מגיש מגש.
13
שימו עין לכיוון מרכז העוגה העליון.
14
שים טבעת כסף סביב העין.
15
לחץ 2 טיפות שוקולד לתוך חלק כחול של עוגה רק תחת מחרוזת שוש כדי ליצור כפתורים על מגשר. מסדרים חתיכה 4 אינץ ' של שוש על עוגה כמה סנטימטרים מתחת לעין בחצי עקומה כדי ליצור חיוך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות חכמיםסוכריות חכמים
16
גזור 2 מחרוזות שוש לחתיכות 3 אינץ'; הכנס לתוך החלק העליון של העוגה כדי ליצור שיער. השתמש יותר מחרוזות שוש כדי מתווה מגשר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חכמיםסוכריות חכמים
17
לצרף קצה רגיל (מסופק) זרבובית זיגוג זרימה קלה. צייר 2 קווים של הדובדבן כ 2 סנטימטרים זה מזה משני צדי טבעת עין כסופה. למלא שורות עם זיגוג שחור יותר; ציפוי חלק עם סכין קטנה או מרית. עוגת חנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד