קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה של אפרסק מלבה

עוגת גלידה של אפרסק מלבה
זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגוזי פקאן, קוקוס, עמילן תירס וסוכר. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: גלידת אפרסק מלבן, אפרסק מלבה מטגן וגלידה, ו עוגת מלבה אפרסק.

הוראות

1
שלב את הקוקוס, הפקאנים והחמאה; לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות 9 אינץ ' לא משומן. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
2
אופים בחום של 350 כ-12 דקות או עד שהקרום מתחיל להשחים סביב הקצוות. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
כף יוגורט קפוא לקרום; החלק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
מורחים גלידה על יוגורט. לכסות להקפיא במשך 2 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
5
בסיר קטן שלבו עמילן תירס וסוכר; מסננים מיץ פטל לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסירים מהאש; מוסיפים פטל. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
7
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה. מסדרים אפרסקים על גבי הפשטידה; מזלפים מעט מהרוטב. מעבירים את הרוטב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

גלידת ונילן עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.