קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביולי
מגזין

עוגת דגל אמריקה

עוגת דגל אמריקה
עוגת הדגל האמריקאי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1557 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 285 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת דגל אמריקה, עוגת עוגיות הדגל האמריקאי, ו עוגת דגל אמריקאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 350°f. גריז וקמח תחתית וצדדים של שלושה מחבתות עוגה 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להפריד את הביצים, לשים את הלבנים בקערה בינונית אחת ואת החלמונים באחרת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חצי מהסוכר לכל קערה. היכו את החלבונים עד שהם יוצרים פסגות נוקשות; היכו את חלמוני הביצה עד שהם צהובים עבים וחיוורים בצבע. בעדינות לקפל את תערובת ביצה קשה לתוך תערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים את הקמח לתערובת הביצים, ואז מוסיפים את החמאה המומסת. להפריד את הבלילה לשלוש קערות קטנות יותר. גוון חלק אחד כחול; חלק אחד אדום; השאר את המישור השלישי (לבן).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכן ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז העוגות, 12 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו להתקרר במחבתות במשך כ 10-15 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
העברה למקרר במשך 20 דקות.
8
בינתיים, להכין ציפוי. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת עד חלקה מאוד, על 3 דקות במהירות גבוהה. צמצם את המהירות לנמוך והוסף כ-3 כוסות סוכר של ממתקים. המשך להכות במהירות נמוכה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
תוסיף וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
11
מוסיפים את הסוכר שנותר מהממתקים, לאט לאט, עד להגעת העקביות המתפשטת הרצויה. אם הציפוי מקבל עבה מדי, מערבבים בחלב או שמנת כדי לדלל אותו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12
הסר את העוגות מהמקרר. חותכים את העוגות הלבנות והאדומות אופקית בשליש לאורכו (זה יהיה עבור "פסים" על הדגל). אם אתה מוצא את זה קשה מדי לחתוך את השכבות לשלישים, אתה יכול לחתוך כל עוגה במחצית לאורכו; יהיה לך רק פחות, שכבות עבות במוצר הסופי שלך.
13
הנח את אחת השכבות האדומות על צלחת ההגשה שלך. קל פרוסט העליון. לדבוק באחת השכבות הלבנות על גבי שכבה זו. קל פרוסט העליון של שכבה זו.
14
חזור על שלב זה עם שתי שכבות נוספות, כך שיש לך ארבע שכבות בסך הכל התאספו (מלמטה למעלה, אדום-לבן-אדום-לבן). דלג על שלב זה אם יש לך רק שני כל אחת מהשכבות הלבנות והאדומות.
15
באמצעות מעגל 3 אינץ 'עשוי קלף כמדריך, לחתוך מעגל 3 אינץ' מתוך מרכז העוגה הכחולה. אתה צריך בסופו של דבר עם " o " בצורת שכבת עוגה.
16
מניחים את שכבת העוגה " O " על גבי שכבות לבן ואדום מוערמים.
17
קל כפור את החלק העליון של השכבה האדומה הנותרת, לדבוק בשכבה הלבנה הנותרת על גבי זה. באמצעות אותו מעגל קלף, לגזור סיבוב שלושה אינץ ' ממרכז מחסנית שתי שכבות זה.
18
מניחים במרכז שכבת "O" הכחולה.
19
החל מעיל דק של ציפוי על העוגה, ולאחר מכן במקום במקרר עד המשרד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20
הסר מהמקרר וכפור בכל רחבי עם הציפוי שנותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון