עוגת דובדבנים וקרם קוקוס
דובדבן וקרם קוקוס טארט הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים ביצה, מים, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טארט דובדבנים & קוקוס חלב קרטיבים, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוגת קצפת דובדבנים עוגת טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד מזון. דופק לשלב.
מוסיפים חמאה ודופק עד החמאה היא חתיכות אפונה בגודל.
שלב מים תמצית וניל טפטוף מעל התערובת. דופק לשלב עד התערובת דומה פירורים גס – זה לא צריך להיות משולב במלואו לתוך כדור.להפוך את התערובת על חתיכת פלסטיק לעטוף וליצור דיסק בעובי 1 אינץ'. אם יש לך בעיה לעשות את זה מקל יחד להוסיף עוד כמה טיפות מים. לעטוף בצק ומקרר במשך 30 דקות.
מרדדים בצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 10 אינץ '(כדי להתאים מחבת טארט עגול 9 אינץ'), או כדי להתאים מחבת טארט מלבני 4 אינץ 'x 13 אינץ'. הקלו על הבצק לתוך המחבת ולחצו לצדדים כדי ליצור.מחבת צ ' יל עם בצק במקרר בעת חימום התנור ל 375 מעלות F. קו הבצק בנייר כסף ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים קרום טארט במשך 15 עד 20 דקות.
הסר את רדיד ואופים עד הזהב, 12 עד 15 דקות יותר.
שלב 3/4 כוס (172 גרם) של חלב קוקוס עם 2 כפות (30 גרם) של סוכר בסיר קטן.
חום על התנור על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס בועות להופיע על קצה המחבת.בינתיים, לטאטא יחד את חלמונים ביצה 3 כפות (44g) סוכר בקערה.
לטאטא את עמילן התירס שנותר 1/4 כוס (46 גרם) חלב קוקוס בקערה קטנה ולאחר מכן להוסיף לתערובת חלמון הביצה, לטאטא לשלב.
מורחים את שרי הדובדבן באופן שווה על החלק התחתון של קליפת הטארט.כפית את הקרם מאפה על גבי השימורים ולהפיץ באופן שווה. ממלאים את קליפת הטארט ממש מתחת לראש; ייתכן שיש לך קצת קרם מאפה שנשאר.שטוף את הדובדבנים, וחתוך לשניים. מסדרים חצאי דובדבנים על גבי קרם מאפה.