עוגת דוברג'עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 73 גרם שומן, ובסך הכל של 1441 קלוריות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קורנפלור, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 62%. נסו עוגת דוברג, עוגת לימון דוברג, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט-אתה בוחר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים 3 מחבתות עוגה בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקציפים לבנים של 4 ביצים בקערת זכוכית או מתכת עד לקבלת קצף. ממשיכים להכות עד פסגות נוקשה הטופס. הרם את המקצף שלך או להקציף ישר למעלה: קצה הפסגה שנוצר על ידי החלבונים צריך להתכרבל מעט. הניחו בצד. שמרו חלמונים בקערה קטנה. מנפים יחד קמח עוגה ואבקת אפייה בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
קמח עוגה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים חלמונים שמורים בזה אחר זה, ומאפשרים לכל חלמון להתמזג בתערובת החמאה לפני שמוסיפים את הבא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
יוצקים פנימה תערובת קמח עוגה לסירוגין עם 1 כוס חלב, מערבבים עד להטמעה. מערבבים מיץ לימון 1 כפית תמצית וניל לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קמח עוגה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
הקציפו חלבונים טרופות כמה פעמים; השתמשו במרית מטרפה או גומי כדי לקפל 1/3 מתערובת חלבון הביצה לבלילה כדי להבהיר אותה. מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו, מערבבים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכן להתפשט באופן שווה על התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה חומה זהובה בהירה ופשוט מושכת מדפנות התבנית, 15 עד 20 דקות. אל תאפו יתר על המידה. מגניב במחבתות עבור 5 דקות, ואז להפוך על קירור מדפי כדי מגניב לחלוטין.
מערבבים פנימה 1 כפית תמצית וניל ליצירת ציפוי חלק. אם הציפוי נוקשה מדי, הוסיפו כף מים חמים או לפי הצורך, טפטפו אותו לאט מאוד, וערבבו היטב עד לקבלת עקביות רצויה.
מחממים שמנת כבדה בסיר עד שהיא חמה מאוד אך לא רותחת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
20
מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
21
בואו לעמוד במשך 3 דקות, ואז לטאטא, לגרד את הצדדים ואת תחתית הקערה, עד חלקה. מערבבים פנימה 2 כפיות תמצית וניל. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, מכסים ומניחים בצד. גנאש צריך להיות למריחה ולא יציב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
להרכבת עוגה: בעזרת סכין משוננת ארוכה ותנועת ניסור עדינה, פורסים כל שכבת עוגה לשניים אופקית. מכסים את צלחת העוגה ברצועות נייר קלף או נייר כסף לניקוי קל יותר. שים טיפת קרם חמאה במרכז הצלחת כדי שהעוגה לא תזוז. מניחים חצי עוגה על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץ
23
מורחים מילוי רפרפת על שכבת העוגה, מקפידים לא למרוח אותה קרוב מדי לקצה (משקל שכבות העוגה יגרום לה להתפשט). הניחו בעדינות סיבוב עוגה נוסף על גבי הראשון וחזרו עם שכבת פודינג נוספת. חזור עם שכבות הנותרים פודינג, ציפוי פודינג עם שכבת העוגה האחרונה. מצננים עוגה למשך 30 דקות כדי לאפשר לה להתייצב.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים
24
פרוסט העליון ואת הצדדים של עוגה עם חמאת שוקולד. מצננים למשך 30 דקות, להתייצבות ולהתייצב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)