עוגת דלעת פרלין
עוגת דלעת פרלין יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, רום, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת פרלין, עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, ו דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס גיליון אפייה עם nonstickspray. מביאים גם סוכרים וחצי אבנית בסיר בינוני כבד מעל mediumhighheat, שטוף כדי להמיס סוכר. Reduceheat בינוני נמוך ומבשל 5 דקות, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים חמאה, וניל ומלח. חבר מדחום ממתקים למחבת.מבשלים בלי לערבב עד הטמפררגסטרים 127°, על 8 דקות.
הסר מחום; מיד לערבב פקאן.
העבר גיליון מוכן מראש, מתפשט בשכבה אחת. מגניב לגמרי. קוצצים לחתיכות 1/4 אינץ'.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את כל החומרים גדולקערה עד פסגות המשרד טופס. הגדר בצד 1/2 כוסmascarpone קרם למילוי דלעת.
לטאטא דלעת, brownsugar, שמנת, קינמון, אגוז מוסקט,allspice, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
להקציףמשומר 1/2 כוס קרם מסקרפונה.
מורחים 1/3 כוס mascarpone creamover התחתון של צלחת טרייפל 8x5 אינץ ' (קיבולת 12-to14 כוס).
מניחים שכבה של קרם ladyfingersover בתחתית צלחת (כמחצית חבילת of3-אונקיה).
מורחים 1/2 כוס דלעת מילוי overladyfingers, מתפשט לקצוות.
מפזרים פרלין 1 / 3cup מעל.
מורחים 1 כוס mascarponecream על. מכסים עם שכבה נוספת ofladyfingers.
מפזרים 11/2 כפות, ואז להפיץ 1 כוס מילוי דלעת.
מפזרים 1/2 פרלין כוס מעל. חזור על 1more זמן עם 1 כוס קרם מסקרפונה, ליידיפינגרס, 1 1/2 כפות רום, 1 מילוי cuppumpkin, ו 1/2 כוס פרלין.
מרחת קרם מסקרפונה. Coverand צמרמורת לילה. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מפזרים 1 כוס pralinedecoratively מעל (שמור כל השארהמכשיר לשימוש נוסף).
* גבינת שמנת איטלקית; נמכר בmanysupermarkets ובשווקים האיטלקיים.
** זמין במאפייה או באזור הלחם של כמה סופרמרקטים ובחנויות specialtyfoods.