עוגת הבננה של סבתא ברטה
עוגת הבננה של סבתא ברטה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 390 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-126 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שמנת, בננות, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו עוגת המסיבה של סבתא, רוטב התפוחים של ברטה, ו סלט הכרוב של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ריססו מחבת צרור בגודל 10 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל.
בקערה גדולה שמנת יחד את החמאה והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת. מקציפים פנימה את הבננות הפרוסות, השמנת החמוצה והסודה לשתייה. מקציפים בקמח.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי.
מניחים להתקרר במחבת למשך 10 דקות, ואז הופכים על רשת ומצננים לחלוטין.