עוגת הדר עם ציפוי שמנת מוקצפת לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת הדר עם ציפוי שמנת מוקצפת לימון. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, קליפת תפוז, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת קוקוס לימון עם ציפוי קצפת, עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים וזיגוג קצפת, ו עוגות לימון עם ציפוי קצפת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° עבור מחבתות מתכת מבריק (325°f עבור מחבתות כהה או לא מקל). גריז ומעט תחתיות קמח וצדדים של שני 8-או 9-אינץ מחבתות עוגה עגולות עם קיצור או ספריי בישול; קמח קל (או תרסיס בישול עם ספריי בישול או אפייה עם קמח).
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת עבור 8-או 9-inch סיבובים.
בקערה בינונית מקוררת, הכה את קרם ההצלפה ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים ב 1/2 כוס מילוי העוגה ואת קליפת תפוז מגוררת.
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה.
מורחים את העוגה שנותרה מילוי על שכבה בתוך 1/4 אינץ ' של קצה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה.
מורחים תערובת קצפת על צד ועל גבי עוגה.
מקשטים העליון של עוגה עם רצועות לימון קליפת תפוז. חנות מכוסה במקרר.