עוגת הקוקוס של ג'יימי
עוגת הקוקוס של ג'יימי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.32 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לך הולי מלאכותי, תמצית ונילן, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם עבור יום האם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת הקוקוס של ג'יימי, עוגת הקוקוס של ג'יימי, ו עוגת הקוקוס של ג'יימי של פאולה דין.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות פ גריז וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה.
בעזרת מערבל חשמלי חמאת שמנת עד שהיא תפוחה.
מוסיפים סוכר וממשיכים לקרם היטב במשך 6 עד 8 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמח וחלב קוקוס לסירוגין לתערובת מוקרמת, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מוסיפים וניל וממשיכים להקציף עד שרק מערבבים.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות. רמת הבלילה בכל מחבת על ידי מחזיק פאן 3 או 4-סנטימטרים מעל דלפק, ואז להפיל אותו שטוח על דלפק. עשו זאת מספר פעמים כדי לשחרר בועות אוויר ולהבטיח לכם עוגה ברמה יותר.
אופים 25 עד 30 דקות או עד לסיום. מצננים בתבניות 5 עד 10 דקות. הפוך עוגות על מדפי קירור.
מערבבים יחד סוכר, שמנת חמוצה, חלב וקוקוס בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את שכבת העוגה הראשונה על הדום. בעזרת הקצה הלא נכון של כף עץ, נקבו חורים במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה עד שהעוגה כולה ננעצה.
מורחים שליש תערובת מילוי על שכבת העוגה. למעלה עם שכבה שנייה, חזור על התהליך. למעלה עם השכבה האחרונה וחזור על התהליך שוב.
מניחים סוכר, קרם אבנית או סירופ תירס, מלח, מים וחלבוני ביצה בחלק העליון של דוד כפול. מקציפים עם מערבל חשמלי כף יד במשך 1 דקה.
מניחים מחבת מעל מים רותחים, להיות בטוח כי מים רותחים לא לגעת בתחתית המחבת העליונה. מקציפים כל הזמן במהירות גבוהה עם מערבל חשמלי למשך 7 דקות. מקציפים וניל. פרוסט את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
מפזרים העליון ואת הצדדים של העוגה עם קוקוס.
מקשטים עם הולי מלאכותי, אם תרצה בכך.