קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי

עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי
מתכון עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. יש קינוח זה 255 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן קנולאני, חלמונים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת חמאה צהובה עם ציפוי מקצפת וניל, עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס, ו בריא נמוך פחמימות ועוגת וניל ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת וניל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין עוגה, קל מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מתכת עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק כל מחבת עם 1 כפית קמח.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
שקול או כף קל 11 אונקיות (כ 2 3/4 כוסות) קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
שלב 11 אונקיות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים חלב חמאה וחלב דל שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 אחוז חלב1 אחוז חלב
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
שלב 1 כוס סוכר וחמאה בקערה גדולה; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים שמן קנולה וחלמונים ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה ב 1 כפית תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח ומכים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
מניחים 3 חלבונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף, באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מדפים תיל. לשחרר קצוות עם סכין, ולהפוך עוגות על מדפים. מגניב לחלוטין; להשליך נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
כדי להכין ציפוי, לשלב 2/3 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, וקורטוב של מלח בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. לבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 240 (כ 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
שלב קרם של טרטר ו 3 חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הנותרים 2 כפות סוכר, להכות במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס. בהדרגה לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך תערובת ביצה לבן, להכות תחילה במהירות בינונית ולאחר מכן במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 1/2 כפית תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
סם גסם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
כדי להכין מילוי, מניחים לימון קרד בקערה בינונית. מקפלים בעדינות 1/3 כוס מרנג לתוך הקרד. מקפלים מרנג כוס 2/3 נוסף לתוך תערובת קרד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ מילוי מעל העוגה, משאיר גבול 1/4 אינץ'. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
15
מורחים את הציפוי שנותר על פני הצדדים העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.