עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי
מתכון עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. יש קינוח זה 255 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן קנולאני, חלמונים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת חמאה צהובה עם ציפוי מקצפת וניל, עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס, ו בריא נמוך פחמימות ועוגת וניל ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת וניל.
הוראות
כדי להכין עוגה, קל מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מתכת עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק כל מחבת עם 1 כפית קמח.
שקול או כף קל 11 אונקיות (כ 2 3/4 כוסות) קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב 11 אונקיות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
מערבבים חלב חמאה וחלב דל שומן.
שלב 1 כוס סוכר וחמאה בקערה גדולה; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים שמן קנולה וחלמונים ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה ב 1 כפית תמצית וניל.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח ומכים רק עד לשלב.
מניחים 3 חלבונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף, באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מדפים תיל. לשחרר קצוות עם סכין, ולהפוך עוגות על מדפים. מגניב לחלוטין; להשליך נייר שעווה.
כדי להכין ציפוי, לשלב 2/3 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, וקורטוב של מלח בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. לבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 240 (כ 4 דקות).
שלב קרם של טרטר ו 3 חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הנותרים 2 כפות סוכר, להכות במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס. בהדרגה לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך תערובת ביצה לבן, להכות תחילה במהירות בינונית ולאחר מכן במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 1/2 כפית תמצית וניל.
כדי להכין מילוי, מניחים לימון קרד בקערה בינונית. מקפלים בעדינות 1/3 כוס מרנג לתוך הקרד. מקפלים מרנג כוס 2/3 נוסף לתוך תערובת קרד.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ מילוי מעל העוגה, משאיר גבול 1/4 אינץ'. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים את הציפוי שנותר על פני הצדדים העליון של העוגה.