עוגת זנגביל ג'ינג'ר משולשת
גשו לסופר וקנו דבש, מים, דבשה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת זנגביל משולשת, עוגת שכבות ג'ינג'ר משולשת, ו עוגת שכבות ג'ינג'ר משולשת.
הוראות
מחממים תנור, מכינים צלחת אפייה: מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח קל צלחת אפייה 8x8 או 9x9. להתאים פיסת קלף או נייר אפייה בפנים ולאפשר כמה לתלות את הצדדים (זה יקל להרים את העוגה מתוך המחבת מאוחר יותר). חמאה קלה וקמח את הנייר גם כן.
ממיסים חמאה עם דבשה, דבש, מים, סוכר חום: בסיר בינוני על חום בינוני מניחים את החמאה, דבשה, דבש, מים וסוכר חום. מערבבים כדי להמיס את החמאה. אין לאפשר להתבשל או להרתיח.
לאחר החמאה נמסה לקחת את הסיר מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר. הקפד לערבב את התערובת מדי פעם כמו הסוכר והשומן ייצרו עור על פני השטח.
מוסיפים ביצים, ג ' ינג 'ר מגורר וסוכר: לאחר תערובת החמאה היא בטמפרטורת החדר לטאטא את הביצים, זנגביל מגורר, וג' ינג ' ר מסוכר לתוך תערובת דבשה. תניח בצד.
לטאטא קמח, סודה לשתיה ותבלינים:
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל, ציפורן, ואגוז מוסקט.
מוסיפים את הקמח לתערובת המולסה בשלוש או ארבע תוספות ומקציפים עד שזה פשוט מגיע יחד.
יוצקים לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 35 דקות. באופן רופף למקם חתיכת נייר על החלק העליון ואופים במשך 15 עד 25 דקות או עד בודק יוצא נקי.
מגניב: מגניב על מתלה חוט במשך עשר דקות, ואז להרים את העוגה מתוך המחבת ולהמשיך להתקרר על המדף.
אתה יכול לשרת את זה טרי מהתנור, אבל הטעם הוא הרבה יותר טוב אם אתה נותן לו יום לשבת ולאפשר התבלינים להגביר את העוגה.