קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת זנגביל קראמבל גלידת טארט עם רוטב אננס שמנמן

עוגת זנגביל קראמבל גלידת טארט עם רוטב אננס שמנמן
עוגת ג'ינג'ר קראמבל גלידת טארט עם רוטב אננס עבה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עוגיות ג'ינג'ר שבורות, גלידת " סופר-פרימיום ונילאן", סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת זנגביל קראמבל גלידת טארט עם רוטב אננס שמנמן, גלידת לימון ודבש עם עוגיית ג'ינג'רנאפ מתפוררת, ו עוגת פירורים אוכמניות עם קצפת גבינת שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
ממיסים חמאה. במעבד מזון לטחון gingersnaps לפירורים עדינים ולהוסיף חמאה וסוכר, פועם עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מפזרים 1 כוס (לא ארוז) תערובת פירור על החלק התחתון של מחבת טארט ולחץ עם מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
מפזרים תערובת פירור 1/2 כוס סביב קצה המחבת ועם האצבעות שלך לחץ על הצד של מחבת. בזהירות קו פגז עם נייר, מתקפל על קצה כדי לכסות פירורים לחלוטין, ולהוסיף משקולות עוגה או אורז גלם.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים שאריות תערובת פירור במחבת אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים תערובת פירור בשליש התחתון של התנור 12 דקות ואופים פגז בשליש העליון 20 דקות. תערובת פירור מגניב בתבנית אפייה על מתלה, וכאשר פירורים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, עם האצבעות לשבור כל גושים גדולים. פגז מגניב בנייר כסף במחבת טארט על מדף אחר 15 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות או אורז פגז מגניב לחלוטין (פגז עשוי להיות רך במרכז אבל יהיה המשרד כפי שהוא מתקרר). לרכך גלידה מעט לקפל חצי תערובת פירור. תערובת גלידה כפית לתוך פגז, החלקה למעלה, ומפזרים תערובת פירורים הנותרים. להקפיא טארט עד גלידה היא חברה, על 2 שעות. טארט שומר, קפוא ו רופף מכוסה, 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
חותכים קליפה מאננס ורבע אננס לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חותכים את הליבה לחתוך אננס רבעים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. בסיר יבש 2-3 ליטר כבד לבשל סוכר על חום נמוך בינוני, ערבוב לאט עם מזלג (כדי לעזור סוכר להמיס באופן שווה), עד הזהב נמס וחיוור. לבשל קרמל, בלי לערבב בעדינות מסתחרר מחבת, עד זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מחבת מחום ולהוסיף אננס (תערובת יהיה קיטור במרץ וקרמל יהיה להקשיח). תערובת מבשלים, ערבוב, 5 דקות, או עד קרמל הוא מומס, ורוטב מגניב לטמפרטורת החדר. רוטב צ ' יל, מכוסה, לפחות 2 שעות ועד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים טארט עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות Gingersnap עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ו פרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "