תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת זנגביל. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, גרידת לימון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת, עוגת זנגביל ללא ביצים, איך להכין עוגת זנגביל ללא ביצים, ו עוגת זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. מחבת מעיל עםריסוס מקל. שורה תחתונה עם parchmentpaper; ספריי נייר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
לטאטא קמח ו next5 מרכיבים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מניחים חמאה קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים 1/2 כוס מים רותחים; לטאטא עד מותך.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
לטאטא סוכר ו -3 מרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
להוסיף מרכיבים יבשים; להקציף כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
העבר למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
אופים עד שבוחן מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
Letcool במחבת במשך 10 דקות. הפוך על חוט, תן מגניב.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר קלף.
1
מקציפים שמנת וסוכר במדיום עד פסגות המשרד טופס. מקפלים ב curd, עוזב מערבולות.