קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת זר פירות יער אלגנטית

עוגת זר פירות יער אלגנטית
עוגת זר פירות יער אלגנטית דורשת על 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון הצמחוני לקטו אובו יש 364 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצה לבנה, ריבת משמש, כמה גבעולי אקליפטוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פירות יער אלגנטית, טארט פירות יער אלגנטי, ו זר סלט פירות יער חורף עם רוטב פופיסיד לימון.

הוראות

1
הפוך עוגה בצורת טבעת: להכין תערובת עוגת פירות חמה toddy (מול מתכון), ולאחר מכן גריז כפול קו 23cm עגול, בדיל עוגה עמוק. לקלף את התווית של 400 גרם ריק יכול לשטוף היטב. חמאה בצד החיצוני של פחית לעטוף בנייר אפייה שאינו מקל. למלא את יכול שליש מלא עם שעועית אפייה, אורז או פולסים יבשים (כדי לשקול אותו), ואז למקם באמצע הפח. כף תערובת העוגה סביב הטבעת, ואז להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
אופים ב 160C / מאוורר 140C / גז 3 עבור 1 שעות, ואז להנמיך 140C / מאוורר 120c / גז 1 ואופים במשך שעה נוספת או עד שיפוד יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
בעוד העוגה עדיין חמה, להשתמש בשיפוד פלפל העוגה עם חורים, תוקע אותו כל הדרך למטה. ממיסים את הסוכר בתה, מוסיפים את הוויסקי או מיץ תפוזים, ואז כף על פני השטח. אם אתה עושה את העוגה לפני הזמן, להאכיל אותו עם לגימה טרי של טודי חם כל שבוע, אבל תיזהר לא להפוך את העוגה רטוב. ניתן לשמור במשך חודש היטב עטוף במיכל אטום במקום קריר ויבש. אם קצר בזמן, העוגה יכולה להתבצע באותו יום שאתה לקשט אותו.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
וויסקי.וויסקי.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
כדי לקשט, קלות להכות את הביצה לבן, ואז לשים את הסוכר גלגלית על צלחת שטוחה או מגש. לטבול את קצות העלים לתוך ביצה לבן, לנער את כל עודף, ואז לטבול לתוך הסוכר כדי מעיל. השאר לייבוש בזמן שאתה מכסה את העוגה עם מרציפן. אם החמוציות שלך קפואות, להשאיר אותם על כמה גיליונות של מגבת מטבח בשלב זה כדי להפשיר ולהתייבש, או המיץ יהיה לרוץ לתוך הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
מרציפןמרציפן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
מרדדים מרציפן למעגל 23cm, בעיצוב אותו לסיבוב עם הידיים. לחלופין, לגלגל את מרציפן קצת יותר גדול ממה שאתה צריך, ולאחר מכן לחתוך סיבוב באמצעות בסיס פחיות עוגה כמדריך. תהפוך את המרציפן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
לצחצח את החלק העליון של העוגה עם ריבה, ואז לשים אותו, ריבה בצד למטה, על מרציפן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ריבהריבה
7
תעשה את החור באמצע. באמצעות הפחית, לדחוף דרך החור במרכז העוגה אגרוף החוצה מרציפן עודף זו היא הדרך הקלה ביותר לוודא את החור בציפוי גפרורים החור בעוגה. הפוך את העוגה למעלה ושב על צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
אגרוףאגרוף
8
מסננים את הסוכר הדובדבן, ואז להכות עם ביצה לבן עד עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מורחים על מרציפן עם סכין צבעים, ואז לקשט את החלק העליון עם חמוציות, עלי דפנה ואת ספרי אקליפטוס חלבית. השאר להגדיר לילה לפני חיתוך. יכול להיות מעוטר עד יום קדימה. שמור את העוגה עטופה בנייר כסף עד הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מרציפןמרציפן
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.