קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

עוגת חטיף בננה עם ציפוי חמאה חומה

עוגת חטיף בננה עם ציפוי חמאה חומה
צריך קינוח צמחוני? עוגת חטיף בננה עם ציפוי חמאה חומה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 172 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת בננה-שוקולד צ'יפס עם ציפוי חמאה חום, חטיפי בננה עם ציפוי חמאה חום, ו עוגת עגבניות ירוקה עם ציפוי חמאה חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°; חמאה וקמח מחבת springform 9 אינץ'. בקערה, לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט. בקערה נפרדת לחמאה, בננות ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
בננהבננה
ונילוניל
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות חמאה וסוכר עד אור, על 3 דקות. הכה בביצים 1 בכל פעם. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה; לנצח שוב. מקציפים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה בשלישים, לסירוגין עם חצי תערובת בננה, עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים עוגה עד הזהב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 45 דקות, מסתובב באמצע. (מחבת אוהל עם נייר כסף אם העוגה בראונינג מהר מדי.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
5
הפוך זיגוג: במחבת מעל חום בינוני, להמיס חמאה, מתערבל מדי פעם, עד שהוא הפסיק קצף ומוצקי חלב בתחתית המחבת הפכו חום זהוב וריח אגוזים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציפויציפוי
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להעביר לקערה ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
להקציף סוכר, שמנת, וניל ומלח של ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
תריץ סכין סביב הקצה הפנימי של המחבת, תשחרר את טבעת העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
9
מורחים הדובדבן על גבי; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציפויציפוי

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות בשלות מאוד פירה (כ 4)בננות בשלות מאוד פירה (כ 4)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4קרום: פירורי קרקר גרהםכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה4קרום: פירורי קרקר גרהם(1/2 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות(1/2 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות8קרום: פירורי קרקר גרהם(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)