עוגת חטיף פירורי בננה
עוגת חטיף פירורי בננה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלבון אובו ומאכלים אחרים, מספיק ל-16 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -5 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך הכל 368 קלוריות . אם יש לכם חמאה, וניל, ביצים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון של 26% , מנה זו אינה יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו עוגת פירורי פירות יער חמה , חטיף עוגת גזר , וטורטה די בננה (עוגת בננות) .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו שקדים וסוכר חום; הניחו בצד. בקערה גדולה, הקציפו חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה את התמצית.
ערבבו את הקמח, סודה לשתייה ואבקת האפייה; הוסיפו לתערובת הקצפת לסירוגין עם בננות ושמנת חמוצה, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. קפלו פנימה את הצ'יפס.
מורחים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ.
מפזרים מעל את תערובת השקדים ששמרנו.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים על רשת צינון.