עוגת חטיף שוקולד ללא גלוטן עם ציפוי חמאה שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חטיף שוקולד ללא גלוטן עם ציפוי שמנת חמאה. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם ghee, חלב שקדים, אפיית קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת מייפל {ללא גלוטן, ללא דגנים}, ו עוגת שוקולד בריאה עם ציפוי חמאת בוטנים (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, חלבון גבוה, ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
Heat oven to 177°. Spray bottom and sides of 8-inch square pan with cooking spray (without flour).
In small bowl, mix flours, cocoa, xanthan gum, baking powder and 1/2 teaspoon salt with whisk; set aside. In medium bowl, beat oil, almond butter, 1/2 cup brown sugar, the granulated sugar, eggs and water with electric mixer on medium speed until well blended. Gradually add flour mixture, beating until well blended.
Bake 30 to 35 minutes or until cake springs back when touched lightly in center. Cool completely in pan on cooling rack, about 1 hour.
Meanwhile, in 2-quart saucepan, place 1/2 cup brown sugar, ghee, 3 tablespoons of the milk and 1/8 teaspoon salt.
Heat to boiling over medium heat about 3 to 4 minutes, stirring constantly.
Remove from heat; beat in powdered sugar until frosting is smooth and spreadable. If frosting is too thick, stir in additional almond milk, 1 teaspoon at a time. Frost cake.
Sprinkle almonds and chocolate chips over top.
Cut into 4 rows by 4 rows.