טארט חמאה חום תפוח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, חמאה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוחים כפרית עם חמאה חומה מתובלת, תפוח מקורמל-פודינג חמאה חום, ו סבתא סמית תפוח ועוגת פודינג חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 9 אינץ טארט פאן
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מערבבים את החמאה, הקמח והמלח במעבד מזון. דופק עד שהתערובת תיראה כמו גבינת פרמזן.
לתפוחים: במחבת סאוט גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את התפוחים והסוכר ומבשלים עד שהתפוחים מתחילים להתרכך, 6 ל -7 דקות. תוציא את המחבת מהבער ותוסיף את הברנדי. חזור אל האש והלהבה, אם תרצה, או פשוט לתת את האלכוהול לשרוף. תוסיף את הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 קורטים ציפורן טחון
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר את הבצק מהמקרר 15 דקות לפני מוכן לשימוש, זה יאפשר את הבצק כדי לרכך ולבוא לטמפרטורת החדר.
מגלגלים את הבצק בעובי 1/8 אינץ ' ומניחים אותו במחבת טארט עם הרבה overhang בצדדים. Schmear חצי המילוי לתוך החלק התחתון של מחבת טארט העליון עם תערובת תפוח. מקפלים את הבצק הנוסף על החלק העליון של התפוחים.