קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת חמאה צהובה עם ציפוי מקצפת וניל

עוגת חמאה צהובה עם ציפוי מקצפת וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמאה צהובה עם ציפוי וניל מקצפת. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא חצי-חצי, חלבון ביצה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת שכבות צהובה עם ציפוי וניל, עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי וניל, ו עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין עוגה, תחתית קו של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עם נייר קלף; מחבתות מעיל בקלילות עם ספריי בישול. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. שקול או כף בעדינות עמילן תפוחי אדמה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מערבבים קמח, עמילן תפוחי אדמה, אבקת אפייה, ו 1 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים 1 3/4 כוסות סוכר ו 10 כפות חמאה בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
6
מערבבים חלב וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. הכה רק עד בשילוב. מקפלים בורבון ו 1 כף וניל. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב מחבתות 25 דקות על מתלה חוט; להסיר מחבתות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
כדי להכין ציפוי, לשלב 1 כוס סוכר 1/4 מים בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים 3 דקות, ללא ערבוב, או עד רשם מדחום ממתקים 25
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
10
מערבבים חלבונים ביצה, קרם של טרטר, וקורטוב של מלח בקערה גדולה. באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על תערובת ביצה לבן, פועם במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, כ 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להמשיך להכות עד תערובת ביצה לבן מתקרר (כ 12 דקות). מקציפים 1/4 כוס חמאה עד אור ורך; מערבבים ב 1/2 כפית וניל. מקפלים 1 תערובת ביצה לבן. מקפלים תערובת חמאה לתוך תערובת ביצה לבן שנותר, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי כוס 1. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
עוגיות חמאה צהובות עם ציפוי מרנג שוקולד: מעיל קל 24 כוסות מאפין עם ספריי בישול. מחלקים הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפינס מוכן; אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
הסר קאפקייקס מן מחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
16
חותכים את המתכון לציפוי לשניים, באמצעות 3 חלבוני ביצה והשמטת חמאה ווניל. מקפלים 1/4 כוס קקאו לא ממותק לתוך תערובת מקורר מרנג, ומעל כל קאפקייק עם כ 2 כפות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
17
מפזרים 1 כף קקאו לא ממותק באופן שווה על קאפקייקס, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות