עוגת חמאה צהובה עם ציפוי מקצפת וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמאה צהובה עם ציפוי וניל מקצפת. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא חצי-חצי, חלבון ביצה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת שכבות צהובה עם ציפוי וניל, עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי וניל, ו עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי.
הוראות
כדי להכין עוגה, תחתית קו של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עם נייר קלף; מחבתות מעיל בקלילות עם ספריי בישול. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. שקול או כף בעדינות עמילן תפוחי אדמה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, עמילן תפוחי אדמה, אבקת אפייה, ו 1 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים 1 3/4 כוסות סוכר ו 10 כפות חמאה בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. הכה רק עד בשילוב. מקפלים בורבון ו 1 כף וניל. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב מחבתות 25 דקות על מתלה חוט; להסיר מחבתות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
כדי להכין ציפוי, לשלב 1 כוס סוכר 1/4 מים בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים 3 דקות, ללא ערבוב, או עד רשם מדחום ממתקים 25
מערבבים חלבונים ביצה, קרם של טרטר, וקורטוב של מלח בקערה גדולה. באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על תערובת ביצה לבן, פועם במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, כ 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להמשיך להכות עד תערובת ביצה לבן מתקרר (כ 12 דקות). מקציפים 1/4 כוס חמאה עד אור ורך; מערבבים ב 1/2 כפית וניל. מקפלים 1 תערובת ביצה לבן. מקפלים תערובת חמאה לתוך תערובת ביצה לבן שנותר, ערבוב עד חלקה.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי כוס 1. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה.
עוגיות חמאה צהובות עם ציפוי מרנג שוקולד: מעיל קל 24 כוסות מאפין עם ספריי בישול. מחלקים הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפינס מוכן; אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 5 דקות.
הסר קאפקייקס מן מחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
חותכים את המתכון לציפוי לשניים, באמצעות 3 חלבוני ביצה והשמטת חמאה ווניל. מקפלים 1/4 כוס קקאו לא ממותק לתוך תערובת מקורר מרנג, ומעל כל קאפקייק עם כ 2 כפות זיגוג.
מפזרים 1 כף קקאו לא ממותק באופן שווה על קאפקייקס, אם תרצה בכך.