עוגת Butterfinger® דורשת כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . יש קינוח זה 509 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, ציפוי לקינוח פאדג', חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. נסו עוגת חמאה, עוגת חמאה, ו עוגת פוק חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את העוגה לערבב, מים, שמן, וביצים יחד בקערה; לשפוך לתוך תבנית אפייה מוכנה.