תבשיל ביצי בנדיקט עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב הולנדז לערבב, ביצים, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו תבשיל ביצים בנוסח בנדיקט, תבשיל ביצים בנוסח בנדיקט, ו תבשיל ביצים בנוסח בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
להקציף ביצים, 2 כוסות חלב, בצל ירוק, אבקת בצל, ומלח יחד בקערה גדולה עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
שכבה חצי בייקון קנדי בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מורחים מאפינס אנגלית על בשר העליון עם בייקון קנדי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח
בייקון קנדי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
יוצקים תערובת ביצה על תבשיל. מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מפזרים תבשיל עם פפריקה; לכסות עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הביצים כמעט להגדיר, על 30 דקות; להסיר לסכל. המשך לאפות עד ביצים נקבעים לחלוטין, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
רוטב hollandaise Whisk לערבב עם 1 כוס חלב בסיר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב הולנדז
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים מרגרינה ומביאים לרתיחה, מערבבים לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני-נמוך, מבשלים, ומערבבים עד מעובה, על 1 דקה.