עוגת חמאה
עוגת חמאה היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת חמאה קלה עם ציפוי חמאה משחימה, עוגת החמאה הטובה ביותר עם ציפוי חמאה משחימה, ו עוגת חמאה עם ציפוי חמאה משחימה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. שורה תחתונה עם נייר שעווה או אבק קלות עם קמח.
לנפות יחד את הקמח, מלח, ואבקת אפייה.
שמנת החמאה להתמזג סוכר לבן, ביצים, וניל. הכה עד אור ורך.
מוסיפים את החומרים יבשים מנופה לתערובת מוקרם לסירוגין עם החלב. מערבבים עד רק מעורבב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 55 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות.
הסר מהמחבת ולאפשר לו להתקרר.
הוסף 1/4 כפית אגוז מוסקט למרכיבים היבשים שלך ומערבבים 1 כוס אוכמניות טריות לתוך הבלילה לפני שאתה אופה אותו.
חותכים אותו לריבועים בזמן שהוא עדיין חם.