עוגת יום ההולדת של אבא (aka עוגת השמש של פראני)
עוגת יום ההולדת של אבא (aka עוגת השמש של פראני) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום הולדת. אם יש לך תמצית שקדים, ביצה, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה חקלאים, aka Zapekanka, עוגת שכבות טיפים + עוגת יום ההולדת הגדולה ביותר עד כה, ו עוגת הגזר האהובה על אבא (מתכונים דומים).
הוראות
במערבל חשמלי עומד, להשתמש מצורף whisk כדי להלהיב אתלבני הגרג עם הקרם של אבנית. כאשר הם מתחילים להכפיל insize, להוסיף לאט 2/3 כוס הסוכר. שוט עד שיש לך stiffeaks. תניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את החלמונים, מלח, ואת הנותרים 2/3 כוס סוכר. בהדרגה להוסיף את מיץ התפוז וממשיך להכות עד אור ורך.
שלב את שתי התערובות: כפית חלבוני ביצה קצפת קצתחלמונים ומערבבים. לאחר מכן מקפלים את שאר הלבנים למערבבשני תוספות.
בעדינות לקפל את הקמח, תמצית וניל, תמצית שקדים.
יוצקים את הבלילה לתוך 9 אינץ ' ungreased מלאך עוגת מחבת וbake במשך 35 עד 40 דקות או עד בודק עוגה יוצא נקי.
מוציאים את המחבת מהתנור ומניחים אותה הפוך. תשאיר את זה ככה עד שהעוגה תהיה מגניבה.
ברגע שהוא התקרר, להפעיל סכין חדה סביב קצה caketo להפריד אותו מהמחבת. הפוך את המחבת על צלחת הגשה, ותן לכוח המשיכה לעשות את שלו.
בזהירות לחתוך את העוגה במחצית אופקית עם serratednife גדול.
כפור את החלק העליון של החלק התחתון עם חלק מהמילוי הכתום (ראה להלן), ולאחר מכן שכבה כמה פרוסות תפוז מנדרין וגרגרים על גבי הציפוי.
מניחים את החצי העליון על החצי התחתון, ולאחר מכן כפור את העליוןוצדדים של העוגה עם המילוי הכתום הנותר.
מניחים תפוז מנדרין וגרגרים על גבי העוגה.
מפזרים את הציפוי (ראה להלן) על העוגה וליהנות.
כדי להפוך את המילוי הכתום
שלב את הסוכר, ביצה, קמח, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים בדוד כפול ומבשלים מעל מים רותחים עד עבה, על 5 עד 8minutes. מגניב לטמפרטורת החדר.
מקציפים את הקרם עד שכמעט נוקשים. מקפלים בתערובת כתום מקורר.
להקציף עד שיש לך פסגות נוקשות.
חמאה חתיכת נייר אלומיניום.
במחבת כבדה על חום גבוה, לבשל את הסוכר עד שהואcaramelized (הופך צבע חום בינוני). לסובב את המחבת בזהירות כדי לקבל את כל הסוכר לקרמל באופן שווה.
יוצקים את השקדים החתוכים על הסוכר המקורמל ומערבבים עם כפית awooden כדי לצפות את השקדים.
מורחים את השקדים על הפאה של נייר מרופד בחמאה, ולתת להם להתקרר.
כאשר הם מגניבים, למחוץ או לקצוץ את האגוזים.
Reprinted with permission from The Batali Brothers Cookbook by Benno and Leo Batali, (C) 2013 Ecco